Hoteli na Braču
Hotel Vrilo

Smešten uz more na gradskoj rivi, hotel Vrilo idealan je za sve koji vole živeti svoj odmor životom slikovitog mediteranskog gradića. Gostima hotela Vrilo sve je na dohvat ruke - plaža, vrhunski restoran, ugodan kafić, a more... more je pod prozorom. Hotel Vrilo pruža ugodnu atmosferu malog hotela visokog estetskog i ugostiteljskog standarda.

Opširnije
Hotel Lipa

Hotel ima 4 zvezdice i nalazi se u centru Postira na svega nekoliko koraka od mora. Hotel je klimatizovan.Našim gostima nudimo:20 prostranih dvokrevetnih i trokrevetnih soba od kojih je svaka sa terasom ili loggiom s pogledom na more, kupatilom, satelistskim TV prijemnikom, mini barom, fenom i sefom8 hotelskih apartmana sa terasom ili loggiom s pogledom na more, dnevnim boravkom sa rasklopivim ležajem,

Opširnije
Hotel Elaphusa

Luksuzan hotel Elaphusa je hotel bogat sadržajem i uslugama koje uključuju letnji odmor, wellness i organizaciju kongresa te mnoge sportske sadržaje. Hotel Elaphusa smešten je u neposrednoj blizini istinskog hrvatskog landmarka i najpoznatije hrvatske plaže, plaže Zlatni rat.

Opširnije
Hotel Borak

Bluesun hotel Borak smešten je u mirnom delu Bola, okružen gustom borovom šumom te kristalno čistim plavim morem. Hotel Borak je samo 10 minuta pešice udaljen od poznate bolske plaže Zlatni rat do koje se dolazi šetalištem tik uz more, skriven u gustoj borovoj šumi. Hotelska plaža nalazi se na samo 50-ak metara od hotela.

Opširnije