Hoteli u Istanbulu
Hotel Spektra

Hotel Spektra se nalazi u tradicionalnoj Turskoj vili u starom delu grada na trgu Hipodrom. Hotel je smešten u blizini većine turističkih atrakcija grada kao što su Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi palata i Veliki bazar. Tradicionalno gostoprimstvo, kvalitetna usluga i ljubazno osoblje hotela Spektra doprineće da Vam boravak u Istambulu zaista ostane u lepom sećanju.

Opširnije
Hotel Sidonija

Hotel Sidonija je deo lanca Gundogdu grupe i predstavlja prvi projektovan hotel u ilici Kadikoy Rihtim. Hotel je otvoren 1996 godine, nalazi se u blizini železničke stanice Haidarpasa. Od međunarodnih aerodroma hotel je udaljen do sat vremena u zavisnosti od gužvi. Pored kvalitetne usluge i ljubaznog osoblja ono što najviše oduševljava goste hotela je prelep pogled na Mramorno more.

Opširnije
Hotel Sokolu paša

Smešten u srcu Istorijskog dela Istanbula hotel Sokolu Paša ponudiće Vam elegantan smeštaj i prekrasan pogled na Mramorno more. Zahvaljujući svojoj lokaciji i blizini kultulno istorijiskih znamenitosti hotel je idealan za sve one koji žele da iztraže i upoznaju Istanbul. Hotel odlikuje tradicionalno Tursko gostoprimstvo, kvalitetna usluga i veoma ljubazno osoblje.

Opširnije
Hotel Bosfor

Hotel se nalazi u petospratnoj Otomanskoj vili iz 19 veka u podnožju Bosforskog mosta u enklavi Ortkai prepopoznatljivoj po čuvenoj džamiji kao i mnogobrojnim klubovima i restoranima. Pored glavne zgrade u sklopu hotela nalazi se i mali pansion sa jednim apartmanom i dve sobe. Hotel raspolaže sa 26 komfornih i moderno opremljenih soba.

Opširnije
Hotel Avicenna

Hotel Avicenna se nalazi u preuređenoj trdicionalnoj Turskoj drvenoj kući iz 19 veka. Hotel je počeo sa radom 1990 godine, raspolaže sa 108 ležaja raspoređenih u 48 soba. Zbog svoje atraktivne lokacije hotel je izuzetno popularan među turistima koji žele da istraže tajne Istanbula ali i poslovnim ljudima. Na samo nekoliko minuta lagane šetnje možete uživati u čarima najvećih atrakcija Istanbula kao što su Aja Sofija, Pl

Opširnije