Privatni smeštaj u Istanbulu
Vila Sphendone

Vila Sphendone smeštena je tradicionalnoj zgradi iz 19 veka u istorijskom delu grada Sultanahmetu u neposrednoj blizini drevnih rimskih ruševina. Kapacitet vile je 4 sobe dizajnirane tako da posetiocima pruže mogućnost da osete harmoniju tadicionalne kulture i savremenog našina života.

Opširnije
Vila Denis

Vila Denis nalazi se u istorijskom zdanju spočetka 18 veka, svojim gostima nudi komfor i elaganciju mešavine istorijskog i tradicionalnog duha sa jedne strane i savremenog i modernog smeštaja kategorisanog sa 5 zvezdica sa druge. Vila Denis se nalazi u nostalgičnom delu grada Arnavutkoy.

Opširnije
Vila Cirih

Smeštena u samom scru Istanbula, na samo 10 minuta od trga Taksim i glavne šoping zone vila Cirih ponudiće Vam kvalitetan smeštaj, vrhunsku uslugu i odličnu polaznu tačku za upoznavanje grada. Vila raspolaže sa 41 sobom i 2 apartmana. Vila se nalazi u neposrednoj blizini avenije Istiklal gde je skoncenntrisan najveći broj restorana i butika u gradu. Za ljubitelje umetnosti preporučujemo posetu muzeju savremene umetnosti koji se nalazi ne

Opširnije
Vila Paša

Prepoznatljiva po svom prelepom panaromskom pogledu, vila Paša smeštena je u samom srcu starog grada u Istanbulu, u neposrednoj blizini Plave džamamije, Aja Sofije i palate Topkapi. Najbliža stanica metroa udaljena je samo 10 minuta laganog hoda od vile.

Opširnije
Vila Marmara

Pansion vila Marmara kroz svoje sadržaje ponudiće Vam autentičnost istorijskog Istanbula, vila se nalazi 12 km od međunarodnog aerodroma Sabiha Gokcen u Azijskom delu gradu. Gostima je na raposlganju 20 komfornih i čistih soba, recepcija, sef, pristup internetu i kafe restoran sa baštom.

Opširnije