Restorani u Istanbulu
Restoran Neyzade

Dizajniran da održava minimalistički pristup iz 18 veka, restoran dočekuje goste nudeći im specifične ukuse Anatolijske kuhinje. U ponudi su anatojisko meze, sveže salate, supe, bogat izbor glavnih jela uključujući i lokalni specijalitet Manti, vegeterijanska kuhinja, specijaliteti od ribe...

Opširnije
Restoran Kayikci

Elagantan mediteranski restoran smešten u šarmantnoj ulici u Sultanahmetu. Unutrašnjošću restorana dominiraju nijanse plave i bele, a plafon je prekriven lepim freskama. Na meniju su predjela, sveža riba, salte, paste, palačinke, kao i specijaliteti turske kuhinje

Opširnije
Restoran Imbat

Restoran se nalazi u istorijskom centru grada poznatom kao Sirkeči na krovu hotela Orient Ekspres, u ponudi je mediteranska kuhinja, a gosti će biti oduševljeni pogledom sa terase.

Opširnije
Klub restoran El Beso

Sa svojim zanimljivim enterijerom, maditeranskom kuhinjom, prijatnim ambijentom, klub restoran El Baso je idealno mesto da provedete svoje slobodno vreme, bilo da ste u provodu ili želite da izađete na romantičnu večeru i uživate u pogledu na Bosfor.

Opširnije
Bar restoran CokCok Thai

Na meniju su razne vrste predjela, supe, kari, plodovi mora, meso, tofu, vegeterijanska hrana, specijaliteti turske i internacionalne kuhinje. Za avanturiste preporučujemo takoyvani sladoled sa začinima. Gostima je na raspolaganju i bogata ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića, a posebno se izdvajaju kokteli po kojima je restoran poznat.

Opširnije