Privatni smeštaj u Kotoru
Vila PM

Hotel Villa PM smešten je uz sopstvenu plažu. Nalazi se u Ljutoj, na obali Kotorskog zaliva. U ponudi ima vrt sa terasom i priborom za roštilj, kao i besplatan parking i klimatizovan smeštaj. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama.Sve smeštajne jedinice nude pogled na Jadransko more, balkon, TV sa satelitskim kanalima i kompletno opremljenu kuhinju. Svaka sadrži sopstveno kup

Opširnije
Smeštaj Katica

Komforan smeštaj sa ukupno 28 ležaja. Nalazi se na 40ak metara od mora u Dobroti 30, 400m od Starog Grada Kotora.U ponudi su: dvokrevetne sobe sa posebnim kupatilima i upotrebom kuhinje. četvorokrevetni apartmani (dnevna soba, spavanje, kuhinja, kupatilo) šestokrevetni apartmani (dnevna soba, spavanje, kuhinja, kupatilo)

Opširnije
Palata Kamenarović

Uz samu obalu prelijepe nevjeste Jadrana, sazidana prije mnogo vijekova PALATA KAMENAROVIĆ stoji u svom punom sjaju.Adaptirana i posve nova u tišini mora, sa svim novim sadržajem lepih apartmana, doživljava svoje najljepše trenutke. Želimo da osetite čari prelepog zaliva Boke Kotorske i da uživate uz tiho talasanje mora uz prijatnu mediteransku muziku.

Opširnije
Vila Panonija

Smeštena na 50 metara od Kotorskog zaliva i na 5 minuta šetnje od plaže, vila Panonija nudi klimatizovane apartmane tipa "suite" i apartmane sa sopstvenim balkonom i besplatnim bežičnim internetom.Apartmane tipa "suite" i apartmane u vili Panonija odlikuje moderan stil i parket. Imaju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.

Opširnije
Dobrotski Dvori

Apartmani i sobe Dobrotski Dvori nalaze se na samo 30 metara od privatne stenovite plaže u selu Dobrota. U ponudi ovog objekta su restoran i smeštaj sa nameštenim balkonima s pogledom na more. Na raspolaganju vam je besplatan bežični internet.Sve klimatizovane smeštajne jedinice imaju satelitsku televiziju, frižider i sopstveno kupatilo. Apartmani sadrže kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom i kaučem n

Opširnije