Hoteli u Kragujevcu
Garni Hotel Radović

Hotel Radović se nalazi na glavnom putu pravca Kragujevac-Gornji Milanovac u naselju Šumarice. U blizini je memorijalni kompleks "Šumarice" kao i jezero sa uređenim kupalištem. Sve sobe hotela su moderno uređene-poseduju kablovsku i satelitsku TV, bežični internet, telefon, klimu, mini bar,ogledalo za celu figuru, balkon i sopstveno kupatilo sa standardnom opremom,fen, SOS alarm. Gostima je na raspolaganju kopir-aparat, fax, skener.

Opširnije
Zelengora hotel

Hotel “Zelengora” je zdanje očuvane lepote prošlih vremena i duha. Nalazi se u strogom gradskom jezgru, spajajući dve izuzetno dinamične pešačke zone u kojima se odvija i ntenzivan gradski život, kako društveni, tako i poslovni. I hotel “Zelengora” i hotel “Šumarice”, svaki na svoj način, ispunjavaju sve zahteve i zadovoljavaju potrebe najprobirljivijih savremenih putnika.

Opširnije
Šumarice hotel

Hotel “Šumarice” je reprezentativan hotel čija lepota osvaja na prvom koraku. Od centra grada udaljen je tri kilometra i smešten u srcu Spomen parka. Sagrađen u tradicionalnom stilu šumadijske arhitekture, u očuvanoj prirodi i dubokoj tišini listopadne i četinarske šume, predstavlja idealno mesto za odmor i rekreaciju, ali i za poslovne susrete, simpozijume, seminare, savetovanja i porodična slavlja.

Opširnije
Kragujevac hotel

Smešten je u strogom centru grada, na ekskluzivnoj lokaciji u pešačkoj zoni. Hotel Kragujevac je godinama prvi izbor u turističkoj ponudi grada. Prepoznatljiv je i kao tradicionalni centar društvenih zbivanja, domaćin brojnih kulturnih manifestacija, slavlja, poslovnih okupljanja, seminara, prezentacija.

Opširnije