Apartmani na Kritu
Aparthotel Camelia

Nalazi se na plaži pored u mirnom  okruženju, u mestu  Kato Stalos  6 km od Hanje i 25 km od aerodroma u Hanji. Ispred hotela je  autobuska stanica.Hotelski sadržaj: studija i apartmani, bašta sa pogledom na more i direktinm izlaskom na plažu. Gosti hotela mogu koristiti bazen i ostale sadržaje aparthotela Koukouras udaljenog 150 m.Sobe: sva studija i apartmani imaju opremljenu minikuhinju, friži

Opširnije
Daisy apartmani

DAISY STUDIO 2* - Krit / RetimnoDaisy apartmani se nalaze na2km od centra Retimna, od plaže je udaljen 50m…Hotelski sadržaj: recepcija, bar, bazen. U blizini hotela nalaze se prodavnice i restorani…Studija: kupatilo, terasa, opremljena mala čajna kuhinja sa rešoom, frižider, telefon, sef, klima.Predstavnik: Turistička agencija Dreamland

Opširnije
Studija Despina

Lokacija: u srcu Agia Marine, pored peščane plaže. Grad Hanja je udaljen 6 km , aerodrom 15 km.Sadržaj: recepcija, kafe, mini igralište i bazen.Smeštaj: studiji za 2 do 4 osobe. U okviru jedinica nalazi se: kuhinja, kupatilo, TV, klima uređaj i terasa.

Opširnije
Stefanie apartmani

Lokacija: u mestu Agia Marina, 80 metara od plaže.  Od grada na oko 5 km, od aerodroma je udaljen oko 15 km. Svi sadržaji za sport i zabavu nalaze se u blizini.Sadržaj: recepcija. Gostima je na raspolaganju korišćenje bazena u obližnjem hotelu Atrium.Smeštaj: u okviru studija:  kupatilo, kuhinja,  klima uređaj, sef i terasa.

Opširnije
Apartmani Manos

Lokacija: 40 m od peščane plaže (prelazi se ulica), u mestu Kalamaki, 8 km od centra grada Hanja, 15 km od aerodroma Hanja. Studiji i apartmani: klima uređaj i sef (uz doplatu), SAT TV, mini kuhinja, frižider, kupatilo, balkon.

Opširnije
Apartmani Koukouras & Lia

Lokacija: 50 m od peščane plaže (prelazi se ulica), u mestu Kato Stalos, 7 km od centra grada Hanja, 25 km od aerodroma Hanja. Hotelska ponuda: bazen i dečiji bazen u delu Koukouras, bar pored bazena, bar na plaži. Studiji i apartmani:klima uređaj i sef (uz doplatu), SAT TV, telefon, mini kuhinja, frižider, kupatilo, fen, balkon.

Opširnije
Apartmani Fan

Lokacija: 20 m od peščane plaže (prelazi se ulica), 1 km od centra grada Retimna, 65 km od aerodroma. Hotel ima 21 sobu. Hotelska ponuda: recepcija, sef, restoran, bar, internet. Standardne sobe: klima uređaj (uz doplatu), SAT TV, telefon, kupatilo, balkon. Studiji: klima uređaj (uz doplatu), TV, telefon, mini kuhinja, kupatilo, balkon.Ishrana: u sobama kontinentalni doručak (klasičan n

Opširnije
Apartmani Blue Sky

Lokacija: 20 m od peščane plaže (prelazi se ulica), 1.5 km od cetra grada Retimno. Hotel ima 17 studija i apartmana. Hotelska ponuda: bazen. Studiji i apartmani: klima uređaj i sef (uz doplatu), telefon, mini kuhinja, mini frižider, kupatilo, balkon.

Opširnije
Apartmani Atlantida Mare

Lokacija: na peščanoj plaži, u centru mesta Agija Marina, 7 km od centra grada Hanja, 20 km od aerodroma Hanja. Hotelska ponuda: restoran, bar na plaži, internet. Studiji: klima uređaj (uz doplatu), TV, sef (uz doplatu), mini kuhinja, frižider. Napomena: gosti mogu da koriste bazen hotela Haris 3*.

Opširnije