Plaže u Kušadasiju
Plaža Silver

Plaža Silver se nalazi u SSK oblasti. To je naziv za staro tursko letovalište koje se nalazi na samoj plaži. Na plaži se još nalazi i lepa kafeterija koja nudi grickalice i pića tokom dana i u večernjim časovima. Na plaži su vam na raspolaganju: svlačionica, kafeterija, tuš kabina, WC, odbojka na plaži, ležaljke i suncobrani, pikado, sportovi na vodi kao što su Jet ski, banana, Ringo.

Opširnije
Long Beach

Aqua centar, jedan od tri vodena parka u Kušadasiju se takođe nalazi na Long beachu. Kušadasi Long Beach nalazi se 6km južno od Kušadasija i do nje se može doći dolmušima na svakih 15 minuta. Na plaži su vam na raspolaganju: jastuci, ležaljke, suncobrani, sportovi na vodi, bar na plaži, bilijar, stoni tenis, restorani, kafeterije i prodavnice.

Opširnije
Gradska Plaža

Ova plaža u blizini luke je veoma popularna zbog svoje blizine gradu i velikog broja hotela.

Opširnije
Rajska Plaža

Duž plaže nalaze se mali restorani, kafići i barovi.

Opširnije
Plaža Nacionalnog Parka

Plaža Nacionalnog Parka u Kušadasiju je jedna od značajnijih plaža u Evropi. Sastoji se od malih uvala, vrlo je popularna i vredi je posetiti.

Opširnije
Love Beach

Love Beach se nalazi neposredno pre priobalnog gradića Guzelcamli. Obiluje prodavnicama mešovite robe i malim kafeterijama u kojima se služi turski doručak, piće i roštilj. Na početku plaže je mala luka za glisere.

Opširnije
Ladies beach

Kadinlar Denizi jedna je od najpopularnijih i najprometnijih plaža Kušadasija. Ime potiče iz vremena kada su plažu koristile samo žene.

Opširnije
Diamond Beach – Gold Beach

Plaža se nalazi pored odmarališta Nazilli Sitesi i Aydin Tur Sitesi.

Opširnije
Plaža Kuštur

Plaža je 3 km udaljena od centra grada, ali prevoz dolmušima do nje je aktivan sve do ponoći. Ovo je jedna od dve popularne plaže u Kušadasiju zbog svoje čistoće.

Opširnije