Restorani na Lastovu
Konoba Santor

Nalazimo se tik uz more gde možete uživati u kulinarskim veštinama naše kuhinje. Radimo u krugu porodice uz ugodnu atmosferu od maksimalno 30-ak gostiju tako da se svakom gostu možemo posvetiti. Uz prvoklasnu ribu nudimo svoje flaširano domaće vino lastovski plavac i belo lastovska maraština koje proizvodimo u porodičnom gazdinstvu.

Opširnije
Konoba Porto Rosso

Nautički centar PORTO ROSSO čine dalmatinska konoba, koktel bar, pristanište, šljunčana plaža, ljubazno osoblje i još mnogo drugih stvari za Vaš ugodni odmor. Pronaći ćete nas u Skrivenoj Luci, u jednoj od najlepših uvala na ostrvu Lastovo.

Opširnije
Konoba Augusta Insula

Na severnoj strani ostrva u skrivenoj uvali Zaklopatica, u uvali kojoj je pogled na zalazak sunca nezaboravan, otvorena je konoba simboličnog naziva AUGUSTA INSULA. Ponudu restorana u kojem svojim mnogobrojnim prijateljima, starim i novim gostima pružaju nezaboravne gastronomske užitke obogatili su turističkom ponudom, posebno interesantnom nautičarima.

Opširnije
Konoba Aragosta

Konoba Aragosta smeštena je u središnom delu ostrvaLastova, tačnije u jednoj od najljepših uvala Jadrana zvana Zaklopatica, koja ima prekrasan pogled na ostrvo Korčulu i Vis. Osim ugostiteljskih usluga, Aragosta vam nudi privatan smeštaj u njihovim apartmanima, manji privez vaših plovećih ljubimaca te iznajmljivanje bicikla, skutera i brodica. Ukoliko vam to nije dovoljno i željni ste uzbuđenja nudimo vam odlazak u ribolov sa domaći

Opširnije