Hoteli u Marmarisu
Hotel Armar Sea Side

Ovaj hotel, nekadašnji hotel Mert, namenjen je isključivo odraslima. Od aerodroma u Bodrumu je udaljen 145 km, od centra Marmarisa 1 km, a od plaže ga deli šetalište. 90 soba, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon i klima uređaj i balkon.U sastavu hotela su glavni restoran, „a la carte“ restoran, bar kraj bazena, TV sala i prodavnica. Hotel ima bazen.

Opširnije
Hotel Amos

Hotel je udaljen 3 km od centra Marmarisa, a od plaže ga deli šetalište. 51 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, TV i mini bar. U svom sastavu ima restoran, „snack“ bar i kafe bar.Gostima su na raspolaganju 2 bazena od kojih je 1 dečiji, a na plaži nedaleko od hotela postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

Opširnije
Hotel Poseidon

Hotel se nalazi u letovalištu Marmaris, predivnoj regiji gde se spaja spektakularna boja mora i očaravajuće zelenilo okoline. Hotel poseduje sopstvenu plažu, udaljen je 3 km od centra Marmarisa i 90 km od međunarodnog aerodroma Dalaman.

Opširnije
Hotel Marbas

Hotel Marbas se nalazi u letovalištu Ičmeler nedaleko od Marmarisa. Smešten je na odličnoj lokaciji na samoj plaži, od centra letovališta udaljen je svega nekoliko minuta hoda, krasi ga prelep pogled na zaliv, komforan smeštaj i odlična usluga. Hotel je mirnijeg tipa i preporučuje se porodicama i parovima.

Opširnije
Hotel Golden Orange

Hotel Golden Orange svojim gostima nudi pravi doživaljaj prepoznatljivog Turskog gostoprimstva. Hotel se nalazi u letovalištu Marmaris u regiji Armutalan. Smešten je na mirnoj lokaciji, a od centra grada i plaža udaljen je kratkom vožnjom autobusom. Hotel je porodičnog tipa. Usluga po želji gostiju može biti na bazi sapoposluživanja ili polupansiona.

Opširnije
Hotel Dost

Hotel Dost je prijatan, komforan objekat smešten smešten 300 metara od glavnog bulevara i plaže u letovalištu Marmaris. Svojim ostima nudi odlične uslove za kvalitetan i relaksirajući odmor. Besplatan wifi internet dostupan je u svim delovima hotela.

Opširnije
Hotel Aqua

Hotel Aqua je luksuzan hotel kategorisan sa 5 zvezdica i smešten na samoj plaži u neposrednoj blizini centra İçmelera. Hotel je udaljen 7 km od Marmarisa i 110 km od međunarodnog aerodroma Dalaman. Svojim gostima pruža odličan smeštaj, vrhunsku uslugu i mnoštvo sadržaja za nezaboravan boravak na Turskom primorju.

Opširnije