Hoteli na Svetom Stefanu
Hotel Azimut

Hotel Azimut se nalazi na ostrvu Sveti Stefan, najatraktivnijoj lokaciji na crnogorskom primorju. Osnovan je 2002.godine i od tada njegove usluge objedinjuju najviše standarde plemenitosti, udobnosti i ekskluzivnosti. Osoblje hotela obraća pažnu na sve detalje.Naziv hotela potiče od arapskog jezika a znači Pravi način. Tako da je hotel Azimut pravi način da se luksuzno odmorite. Sobe u hotelu urađene su u modernom stilu

Opširnije
Aman Sveti Stefan

Aman Sveti Stefan se nalayi na ostrvu Sveti Stefan u Crnoj Gori. Ostrvo Sveti Stefan je jedinstvena postavka sa neobičnim dvorištima i izuzetnim pogledom na more. Hotel se nalazi na 30 minuta vožnje do najbližeg aerodroma u Tivtu. Hotel karakterišu lepo priorodno okruženje, izuzetna sređenost objekta, izuzetna usluga i mali broj soba kako bi se obezbedila ekskluzivnost i privatnost.Aman Sveti Stefan koji pripada lancu hot

Opširnije
Miločer hotel

Hotel Vila Miločer sa Aman Svetim Stefanom čini Aman Resort. Bivša letnja rezidencija kraljice Marije Karađorđević, Vila Miločer je završena krajem 2008. Nalazi se na 32-hektara imovine, okružena sa tri strane borovom šumom, sa više od 800 stabala maslina i prekrasnom plažom.

Opširnije
Hotel Maestral

U stenovitom zalivu crnogorskog primorja, iznad peščane plaže nalazi se potpuno renoviran hotelski kompleks Maestral. Od aerodroma u Tivtu udaljen je oko 30 minuta lagane vožnje.

Opširnije
Hotel Azimut

Renoviranjem 2002 godine, hotel je dobio 16 luksuzno opremljenih apartmana i soba, restoran i baštu sa odličnim pogledom na Sveti Stefan, bazenom i sa spa centrom, a u zakupu je i dobro opremljena plaža sa barom.

Opširnije
Adrović hotel

Hotel Adrović je udaljen samo 3 minuta hoda od peščane plaže. Nalazi se na prestižnoj lokaciji u gradu-hotelu Sveti Stefan, malom ostrvu smeštenom na 5 km jugoistočno od Budve. Hotel je izgrađen u baroknom stilu sa elementima srednjovekovnog zamka.

Opširnije