Plaže na Svetom Stefanu
Kraljičina plaža

Do Kraljičine plaže se može stići iz Miločera ili iz pravca Svetog Stefana. Kraljičina plaža je poslednjih nekoliko godina bila u potpunosti zatvorena za turiste jer su se tamo kupali funkcioneri vlade, dok je sada moguće posetiti je.

Opširnije
Kraljeva plaža

Kraljeva plaža je nekada služila kralju da se okupa, danas je pretovrena u privatno vlasništvo AMAN resorta. Do plaže se stiže malim putem kroz borovu šumu, plaža je potpuno odvojena od turista i na njoj nije gužva.

Opširnije
Plaža Sveti Stefan

Plaža Sveti Stefan se nalzi pored istoimenog poluostva koje je pretvoreno u luksuzni hotel. Plaža je pokrivena crvenim sljunkom koji se idući ka desnoj strani pretvara u kamenje.

Opširnije
Plaža Rijeka Reževića

Na pjenu od mora, u srcu ambijentalne celine, između Petrovca i Sv. Stefana okružena maslinjakom i kamenim vrtačama. Plaža Rijeka Reževići udaljena je od Petrovca oko 6km.

Opširnije
Plaža Perazića do

Plaža Perazića do nalazi se ispod manastira Reževići. To je mala peskovita plaža, smeštena između dve kamene litice.

Opširnije
Plaža Drobni Pesak

Drobni Pesak se nalazi između Svetog Stefana i Reževića u skrovitoj uvali, dužine 240 metara. Cela plaža, kako joj ime govori, je od sitnog peska žuto bele boje. Na samoj plaži postoji restoran sa plažnim barom, a plaža ima i izvor pitke vode.

Opširnije