Hoteli u Nikitiu
Hotel Makednos

Lokacija: 80 m od peščano-šljunkovite plaže, 5 km od mesta Nikiti, oko 110 km od Soluna. Hotel ima 32 sobe.Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, igralište za decu, đakuzi, sef, mini market, parking.Standardne sobe: klima uređaj, TV, telefon, mini firžider, kupatilo, fen, terasa. Neke standardne sobe imaju dva standardna kreveta i krevete na sprat.

Opširnije
Hotel Elea Village

Lokacija: hotel se nalazi 20 m od peščano-šljunkovite plaže (prelazi se lokalna ulica), na oko 9 km od Nikitija i 11 km od Neos Marmarasa. Kompleks se sastoji od 9 zgrada i raspolaže sa ukupno 80 soba.Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bazen (sa delom za decu), bar kod bazena, malo igralište za decu, teren za tenis, stoni tenis, TV sala, parking.Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, ma

Opširnije
Porfi Beach Hotel

Porfi Beach Hotel je smešten u Nikitiju, Sitonia. Hotel koji nudi ugodan i nezaboravan odmor. Ima veliki bazen sa specijalnom zabavom i nalazi se na samoj plaži. Zajedno, tropska pozicija i dobar hotelski servis čini Porfi Beach pouzdanim hotelom za vaš letnji odmor.

Opširnije
Hotel Anthemus Sea Beach

Smešten na prostoru od 38.000 m, leži u slikovitom zalivu duž mirne obale Elie, odmah do peščane plaže (nagrađene “Plavom Zastavom”). Sve sobe i apartmani, su umetnički i estetski aranžirani i dekorisani i nude visok kvalitet opreme i komfora.

Opširnije
Lily Ann Beach Hotel

LOKACIJA: Na samoj plaži. Na magičnom mestu, nedaleko od tradicionalnog Nikitija, Lilly Ann Beach pruža odlične uslove za miran odmor po odličnoj ceni. HOTELSKA PONUDA: recepcija, bazen sa delom za decu, vrt, bar kraj bazena, restoran, sefovi na recepciji, lobi bar, ležaljke i suncobrani oko bazena... SOBE: Sve sobe su opremljene direktnom telefonskom linijom, klima uredjajem, SAT TV-om, frižiderom, kupatilom, balkonom /

Opširnije
Hotel Athena Pallas Village

Hotel se nalazi 11 km od Neos Marmarasa i 110 km od Soluna. Kompletno je renoviran 2003. godine. Hotel "Athena Pallas" se nalazi na jednoj od najlepših plaža poluostrva Sitonija - Elia beach. Od plaže, hotel deli ulica i do nje se stiže stepenicama ili podzemnim prolazom. Korišcenja ležaljki i suncobrana na plaži se dodatno naplacuje, dok je pored bazena besplatno.

Opširnije