Apartmani u Nišu
Regent club apartmani

U srcu grada Niša, na glavnom šetalištu Obrenovićeve ulice, nalazi se reprezentativni The Regent Club koji predstavlja idealno mesto okupljanja poslovnog i turističkog sveta. Regent klub je okružen mnogim niškim znamenitim mestima i objektima. Na daleko poznata tvrđava i Kazandžisko sokače u kojima se još uvek može osetiti duh starih vremena, nalaze se na samo par minura hoda od The Regent cluba.

Opširnije
Imper apartmani

Prenocište u Nišu "Imper I.M.D." u strogom centru grada, u ul. 7. juli 22., raspolaže komfornim sobama i lux apartmanom 60 kvadrata. Posebnu prijatnost pružiće vam klimatizovan prostor svakog apartmana, kablovska TV, internet, obezbeđen parking prostor u dvorištu.

Opširnije
Veneda

Veneda se nalazi na svega 290 metara od tržnog centra "Merkator". Profesionalno, obrazovano i prijatno osoblje uvek je VAMA na usluzi. Ambijent odiše komforom , praktičnošću i umetničkim dojmom koje goste ne ostavljaju ravnodušnim. Na raspolaganju su 4 dvokrevetne sobe, 1 trokrevetna soba i 2 jednokrevetne sobe. Restoran ima 60 mesta kao i letnju baštu sa 30 mesta. Smešten u Duvaništu , jednom od najlepšh i nadinamičnijih delova

Opširnije
Elegance

Potpuno nov objekat Elegance koji se nalazi u samom centru grada, pruža usluge smeštaja. Poseduje 10 soba (neke sa balkonima): 6 dvokrevetnih, 3 trokrevetne i 1 lux sobu. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uredjaj, radni sto, LED TV, kablovsku televiziju i wireless internet. U prijatnom ambijentu našeg restorana možete doručkovati, popiti kafu ili piće i opustiti se na poćetku ili kraju radnog dana.

Opširnije
Hit apartman

Aparman se nalazi u ul. Moravska broj 22. u Nišu, koji je udaljen od glavne Autobuske stanice 350 metara, od Niške tvrđave oko 450 metara. Centar Niša je udaljen oko 500 m, do kojeg se stiže normalnim hodom za 10 minuta. Železnička stanica udaljena je 2300 metara. Sportski centar „Čair“ udaljen je 2400 metara.Broj 1. Aprtman sa dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupatilom, sa dva ležaja i dva

Opširnije