Hoteli u Nišu
Hotel Sole

Smešten u samom srcu grada Niša, Hotel Sole ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, modernim barom i trpezarijom gde se doručak služi svakodnevno. Osigurani parking je na raspolaganju svim gostima. Sve sobe su moderno opremljene i imaju kablovsku TV, minibar i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Hotel je kategorisan sa tri zvezdice.

Opširnije
Eter Hotel

Hotel Eter je smešten u centru grada Niša, sa 19 soba i modernim dizajnom. Recepcija je dostupna 24h, ima besplatni internet, doručak, mini bar, kablovsku TV i opremljena kupatila. Na minut hoda je Šoping Centar Forum, mnogi restorani i kafići kao i Park Čair.

Opširnije
Hotel Tami Residence

Hotel Tami Residence nalazi se u Nišu, u Srbiji. otvoren je 2009.godine i leži u srcu kongresno-sportskog kompleksa Tami. Nlazi se na svega 2 kilometara od centra grada i ima odličnu povezanost sa poslovnim jezgrom grada.Kapacitet hotela je 60 standardnih i deluks soba, uključujući 4 apartmana kao i depadans sa 10 deluks soba. Poseban naglasak stavljen je na udobnost i sređenost kao i prostranost soba. Hotel Tami Residence

Opširnije
Hotel Niški cvet

Hotel "Niški Cvet" je jedan od najlepših hotela u Srbiji. Nalazi se u samom centru grada, pored reke Nišave, sa prelepim pogledom na gradsku tvrdavu i šetalište. Najbolja usluga, komfor, atmosfera prilagodena i za rad i za odmor, cine da hotel "Niški Cvet" bude jedini izbor prilikom Vaše posete Nišu.

Opširnije
Vidikovac hotel

Complex Vidikovac se nalazi u južnom delu grada Niša, a od najvažnijih gradskih destinacija udaljen je: Centar grada (glavni trg, pozorište) < 2.5 km, Glavna autobuska stanica < 3 km, aŽeleznička stanica < 3 km, Aerodrom "Konstantin Veliki" < 6 km, Shopping centar Kalča > 2 km, Shopping centar Merkator < 3 km.

Opširnije
Konstantin 2008

Smeštaj Konstantin 2008 u Nišu nalazi se na samo 5 minuta vožnje od centra grada. Sve sobe imaju klima-uređaj i balkon sa pogledom na grad. Svaka jedinica sadrži sopstveno kupatilo, prostor za sedenje i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Zidovi su obojeni živahnim bojama i ukrašeni nizom šarenih umetničkih dela. Hotel Konstantin 2008 nudi besplatan bežični internet i usluge pranja veša na zahtev gostiju.

Opširnije
Hotel My Place Best Western

Novi hotel u samom centru grada, jedino mesto koje može da udovolji svačijim prohtevima u pogledu visokokvalitetne usluge i internacionalne kuhinje. Nalazi se u mirnoj ulici na keju pored reke, predstavlja idealno mesto za individualne poslovne ljude, parove na proputovanju i svakom turisti ko voli odmor u modernom, lepo uređenom ambijentu. Takođe je veoma pogodan za poslovne seminare, koktel partije i poslovne ručkove.

Opširnije
Ambasador hotel

Hotel "Ambasador" je simbol Niša i nalazi se u samom centru grada. Svojim modernim arhitektomskim izrazom u simbiozi sa prelepim okruženjem prostora tvrdjave, kejom - šetalištem pored reke Nišave, pešackom zonom sa šoping centrima i brojnim kulturnim institucijama, stvara celinu neodoljivog šarma Niša.

Opširnije
Aleksandar hotel

HOTEL ALEKSANDAR *** je luksuzni hotel najviše klase u južnom delu grada Niša i nalazi se na brdu sa koga se pruža panoramski pogled na grad. Ukoliko je vaš boravak u Nišu poslovni, turistički ili tranzitni, ovaj savremeni objekat koji je udaljen 4 minuta od centra grada predstavlja pravi izbor za vas.

Opširnije
Garni hotel Duo D

Smestili smo se u samom srcu grada, u epicentru svih dešavanja u Nišu. Tu smo da Vam pokažemo da tradicija živi u suštini sadašnjosti, u našem dvorištu. Tu je njena budućnost. Sagrađen u maniru stare srpske kuće, Garni Hotel "DuoD" isijava toplinu, pleni poglede i oduzima dah. Istovremeno, iskazuje spoj tradicionalnog i modernog stila.

Opširnije