Noćni život u Nišu




Klub Simphony

Simphony klub je mesto u kome su generacije Nišlija odrasle, nečiji roditelji su se ovde i upoznali, a nečija će deca i dalje izlaziti i stvarati nova prijateljstva. Izgled kluba se vremenom menjao kao i osoblje, ali neke stvari su ostale iste... Najbolja zabava, najbolja muzika, najbolji provod i dalje asociraju na Simphony klub. Klub se nalazi nedaleko od Trga kralja Milana, do kog se može doći za svega nekoliko minuta peške.

Opširnije




Klub Spark

"Spark" se nalazi u neposrednoj blizini Niške tvđave i na svega par minuta hoda od Trga kralja Milana. Važi za najpopularniji klub u Nišu i predstavlja idealno mesto za prave klabere. Poseduje vrhunsku rasvetu i ozvučenje kakvim mali broj klubova može a se pohvali. Česta su gostovanja domaćih zvezda, a pored žive svirke u Sparku možete uživati u nastupima domaćih i stranih DJ-eva. Klub se sastoji iz dva nivoa, sa dve g

Opširnije




Klub Studio

Klub "Studio" se nalazi u užem centru Niša, u Prijezdinoj ulici broj 4, nedaleko od Trga republike. Osmu sezonu za redom klub istinski pomera granice dobrog noćnog provoda Niša. Svake sezone organizuju se koncerti velikih muzičkih zvezdi.

Opširnije




Klub raskršće

Klub ljubitelja sporta i umetnosti RASKRŠĆE počeo je sa radom na adresi Kosovke devojke 21b na Panteleju (neposredno ispod Pantelejske crkve). Ovo mesto nastavlja tradiciju niških kafea i okupljališta na kojima se sluša dobra muzika, promovišu niški umetnici (pisci, muzičari, stripadžije, fotografi…), ispija hladno točeno pivo, prate aktuelni sportski događaji. Klub je koncipiran malo po uzoru na engleske pabove a malo po uzoru na a

Opširnije




Club Vavilon

Club Vavilon se nalazi u samom centru Niša, u ulici Nikole Pašića 36. U podrumu zgrade gde se nalaze Sky Caffe i Bilijar klub Atlatis, tj. preko puta TC Kalče. Club je otvoren novembra 2010. godine i za samo godinu dana rada pokazao odlične rezultate, kako u poseti tako i u kvalitetu programa.

Opširnije