Restorani u Nišu
Stara Srbija

Kafana Stara Srbija je retka kafana i građevina za koju se može reći da je simbol grada, sa svojom dugom tradicijom starom preko 135 godina. Preko svojih kariranih stoljnjaka „preturila“ je štošta i ispisala istoriju kako grada Niša tako i Srbije. Locirana u strogom centru grada i uvek je bila mesto okupljanja najrazličitijih ljudi, od intelektualne i zanatske elite do viđenijih ljudi. Omiljeno je mesto svi

Opširnije
Restoran Dagi plus

Restoran Dagi plus - U toplom ambijentu tipičnog lovačkog restorana, kompletno urađenom u drvetu, sa atmosferom koja liči onoj u tradicionalnim krčmama na Zlatiboru ili Tari može se uživati u vrhunskim specijalitetima od svih vrsta ovčjeg mesa. U ovaj restoran se upravo zbog toga dolazi iako je nekoliko kilometara udaljen od centra grada (nalazi se u naselju Trošarina).

Opširnije
Restoran Dagi plus

U toplom аmbijentu tipičnog lovаčkog restorаnа, kompletno urаđenom u drvetu, sа аtmosferom kojа liči onoj u trаdicionаlnim krčmаmа nа Zlаtiboru ili Tаri može se uživаti u vrhunskim specijаlitetimа od svih vrstа ovčjeg mesа. U ovаj restorаn se uprаvo zbog togа dolаzi iаko je nekoliko kilometаrа udаljen od centrа grаdа (nаlаzi se u nаselju Trošаrinа). Cene su ispod prosečnih а kvаlitet usluge odlič

Opširnije
Restoran Riva

Restoran - picerija Riva Vas očekuje u najlepšem delu Niša, na keju pored Nišave. Uživajte uz naše specijalitete: pice, paste, ćureće i pileće stejkove, salate... Ukus zaokružite nekim od vrhunskih vina iz naše bogate palete.

Opširnije
Restoran Romansa

Romansa je restoran nacionalne kuhinje sa izvanrednim kombinacijama različitih ukusa. Autentičan enterijer i vrhunska usluga će Vam već na prvom koraku dočarati Romansu, zato neka Vaši prvi koraci započnu baš ovde.

Opširnije
Restoran Premier

Ekskluzivni restoran Premier od 27.04.2007.godine,dobio je svoje mesto u nizu ekskluzivnih restorana.Trenutno je jedini restoran sa cetiri zvezice u Juznoj Srbiji.Klimatizovani prostor naseg restorana koji prima do 180 osoba predstavlja idealno i prigodno mesto za organizovanje poslovnih ruckova,hladno toplog bifea, koktel partija, prijema,prezentacija i svih vrsta porodicnih proslava.Kuhinja naseg restorana pruza uzitke svim carima vrhunskih spe

Opširnije
Restoran President Lux

Porodični restoran se nalazi u mirnom delu grada Niša, na Pantaleju na samom uglu ulica Somborske i Studeničke, u prijatnom ambijentu. Restolan raspolaže salom sa 80 mesta i baštom do 20 mesta.Organizujemo manja veselja, koktel party, zabave, prezentacije i ostale skupove.

Opširnije
Restoran Nišlijska mehana

Kafana " Nišlijska Mehana " nalazi se u užem centru Niša i zvanično je počela sa radom 08.03.1996 god. Već u leto iste godine ,bila je jedan od omiljenih lokala Nišlijama. Vremenom je dostigla status najposećenije kafane u Nišu.

Opširnije
Restoran picerija Vicolo

Ne propustite da osetite ukus stare italijanske kuhinje u prijatnom ambijentu restorana picerije Vicolo u najromatičnijem delu Grada.

Opširnije
Restoran Regent klub

Ekskluzivni restoran Regent kluba otvorenog je tipa u kome, pored gostiju na noćenju, mogu uživati i ostali ljubitelji vrhunskih specijaliteta internacionalne kuhinje, savršenog ambijenta i kvalitetnih vina sa raznih geografskih područja. Virtuozne kulinarske sposobnosti šefa kuhinje, uigrano osoblje sa dugogodišnjim iskustvom, osmeh hostesa koji Vas dočekuje i ispraća je ono zbog čega je odabir našeg restorana pravi izbor za organizova

Opširnije
Restoran Tramvaj

"Tramvaj" je oaza pravog zadovoljstva u kojoj ćete uživati u velikom izboru bezalkoholnih pića, toplih napitaka, frapea, u savršenom ukusu voćnih salata, kupova i sladoleda, slanih i slatkih palačinki i bezbroj drugih poslastica. Treća decenija postojanja garantuje Vam vrhunsku uslugu, a prijatan ambijent pomoći će Vam da se opustite i uživate u našem kafeu.

Opširnije