Apartmani u Novom Sadu
Smeštaj Centar

Naši apartmani (stanovi) se izdaju turistima za duži ili kraci boravak i prenociste u Novom Sadu. Apartmani Centar se nalaze na samo 7 minuta peške od centra Novog Sada ali u blizini je i sajam i Klinicki Centar Vojvodine. Stanovi su novi,cisti i uredni poseduju kompletno opremljenu kuhinju, wc, klimu, ktv, wifi i parking u okviru zgrade. Nasi apartmani u Novom Sadu su dostupni tokom cele godine.

Opširnije
Fortress Apartmani

Privatni smeštaj u Novom Sadu sa tri zvezde. Apartmani se zapravo nalaze pod Petrovaradinskom Tvrđavom. Tako blizu centra grada, ali daleko od buke sa uređenim dvorištem i apartmanima koji ostavljaju prijatan utisak, a gosti iz Srbije i celog sveta daju najviše ocene.

Opširnije
Voyager Apartmani

VOYAGER bed & breakfast je prvi objekat ovakve vrste u Novom Sadu. Otvoren 1. Aprila 2003., nudi 20 prostranih soba od kojih su 15 dvokrevetne, četiri trokrevetne, dok se u lux apartmanu može smestiti maksimalno 5 osoba. Sobe su veličine od 26 do 67 m2 i sve su opremljene klima uređajem, PC računarom sa Wi-Fi internet konekcijom, kablovskom TV, telefonom, elektronskim sefom, frižiderom, terasom i sigurnosnim vratima.

Opširnije
Car Royal apartmani

Apartmani Car Royal nalaze se na 15 minuta šetnje od centra Novog Sada i nude moderne sobe u toplim bojama sa besplatnim bežičnim internetom, kablovskom/satelitskom televizijom, klima-uređajem i mini-barom.

Opširnije
Apartmani Stojić

Uslugama koje nudimo i cenama pogodni smo za smeštaj poslovnih ljudi, turista, studenata i porodičnih ljudi i to kako za kraći tako i za duži boravak. Sa svojim kapacitetom od 12 jedinica našim gostima možemo ponuditi klimatizovane sobe i apartmane sa sopstvenim kupatilima, LCD TV sa USB priključcima, WiFi i sigurnosne sistem zaključavanja.

Opširnije
Apartmani Svetlica Bački Petrovac

Bački Petrovac je tradicionalno selo gde većina stanovništva su Slovaci. Poznati smo po Aquaparku Petroland i gastronomskom specijalitetu Petrovačkoj kobasici. Apartmani Svetlica se nalaze u centru, pored restorana Aroma.

Opširnije
Apartmani Carica - centar

Izdajemo dva apartmana u samom centru grada. Apartmani poseduju jednu spavaću sobu sa bračnim ležajem i jednu dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje. Apartmani se nalaze u samoj pešačkoj zoni,u blizini se nalaze Vladičanski dvor, Katedrala (crkva imena Marijina), Gradska kuća, Muzej savremene umetnosti Vojvodine, muzej Vojvodine.

Opširnije