Privatni smeštaj na Ohridskom jezeru
Vila Mina

Ova raznobojna vila u Lagadinu se nalazi na samom Ohridskom jezeru. Nudi otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Klimatizovane sobe imaju sopstveni balkon, frižider i flat-screen TV. Vila Mina nudi izbor svetlih soba i studio apartmana sa popločanim podovima i modernim nameštajem. Sve sobe imaju pribor za pripremu toplih napitaka, a neke poseduju kompletno opremljenu kuhinju. Iz mnogih smeštajnih jedinica se pru

Opširnije
Vila Mal Sveti Kliment

Vila Mal Sveti Kliment je ekskluzivna 4 * vila u privatnom vlasništvu. Nalazi se u blizini ulaza u stari grad pod nazivom "Donja vrata", u tihoj uličici izolovanoj od saobraćaja i samo 50 do 100 koraka od jezera i najekskluzivnijih kafića i restorana.Iz naše vile gosti imaju priliku da uživaju u fantastičnom pogledu na Ohridsko jezero, kej i luku.Imamo osam soba, od toga 4 su studio apartmani, 2 + 2 kr

Opširnije
Villa Tabana

Villa Tabana nudi Vam klimatizovan smeštaj u centru Ohrida, odmah do glavnog trga i svega nekoliko koraka od Ohridskog jezera. Svaka od 8 soba poseduje TV s kablovskim programima i dobro opremljeno sopstveno kupatilo. Nudimo i druge besplatne servise kao što su WiFi, parking za naše goste, takođe i prevoz do aerodroma. Neke sobe imaju i balkon.Villa Tabana ima kafić sa baštom u prizemlju. U neposrednoj bl

Opširnije
Vila Sveti Đorđe

Vila Sveti Đorđe smeštena je u centru Ohrida, u pešačkoj zoni. Objekat nudi moderne i kompletno opremljene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom. Šljunkovita plaža na jezeru udaljena je 150 metara. Sve sobe i studiji u vili Sveti Đorđe sadrže flat-screen TV i klima-uređaj, sopstveno kupatilo sa hidromasažnom kadom ili tušem. Studiji imaju i čajnu kuhinju. Pojedine smeštajne jedinice poseduju balkon.

Opširnije
Vila White lake

Vila White Lake smeštena je pored samog jezera, na 200 metara od Starog grada, koji je uvršten na Uneskov spisak svetske kulturne baštine. Vila nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom. Do centra grada može se stići šetalištem kraj jezera. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo, dok apartmani sadrže i čajnu kuhinju. Pojedine smeštajne jedinice uključuju frižider, klima-uređaj i balkon ili terasu sa pogled

Opširnije
Vila Rustica

Vila Rustica se nalazi na samo 200 metara od Ohridskog jezera i glavnog gradskog trga, vila u svojoj ponudi poseduje kvalitetan smeštaj sa kablovskom televizijom. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.

Opširnije
Vila Nina

Villa Nina je smeštena pored plaže u starom gradu u neposrednoj blizini crkve Sv. Sofije. Nudi klimatizovane apartmane sa bade-mantilima i kablovsku televiziju, besplatan bežični internet i besplatan parking sa nadzorom. Dizajn enterijera u Villa Nina je tipično makedonski.

Opširnije
Vila Stari grad

Vila se nalazi u starom delu grada, udaljena je 150 metara od centralnog gradskog trga i Ohridskog jezera. Svojim atraktivnim položajem i prelepim pogledom na jezera pružiće Vam nezaboravne trunutke tokom Vašeg boravka na Ohridu. Vila raspolaže sa jednim apartmanom, jednim studio apartmanom i 4 sobe. U sklopu vile nalazi se mali restoran.

Opširnije
Vila Sara

Vila Sara se nalazi i mirnom delu grada 10 minuta od centra i predstavlja pravi izbor za kvalitetan odmor i opuštanje. Prelep pogled na jezero i bujnu zelenu vegetaciju, ljubazno osoblje i komforan smeštaj su samo neki od razloga zbog čega bi ste trebali da izaberete baš našu vilu prilikom posete Ohridu.

Opširnije
Vila Mesokastro

Vila Mesokastro se nalazi u starom delu grada, u blizini centra, odmah iznad gradskog trga. Vila je atraktivna posetiocima zbog blizine arheoloških lokaliteta, istorijske i kulturne baštine. Vila raspolaže sa 14 soba i to: 2 jednokrevetne, 14 dvokrevetnih i 3 trokrevetne.

Opširnije
Vila Germanof

Privatna vila locirana odmah pored katedrale Sv. Sofije i plaže Zona Garden u starom delu grada. Ukupni kapacitet: 10 kreveta (dva luksuzna apartmana sa predivnim pogledom na jezero i jedna dvokrevetna soba).

Opširnije
Vila Dea

Vila Dea se nalazi na gradskom šetalištu pored jezera u blizini glavnog trga. Pored smeštaja, villa Dea svojim gostima nudi i sledeće usluge: parking, plaža, servis za pranje odeće, kafić (Dea Cafe), iznajmljivanje skutera i bicikla, profesionalnog turističkog vodiča, turistička agencija (Dea Tours), dentist i bazične medicinske usluge.

Opširnije
Apartmani Studio Ohrid Rača

Studio sobe sa kupatilom za 4 € po osobi, apartmani u Ohridu iznad Biljaninih izvora.  2 studija (svaki sa zasebnim kupatilom u svakoj sobi, privatna terasa sa unikatnim pogledom na jezero, poseban gasni uređaj i pribor za jelo i piće, francuski ležaj dimenzija 200 cm x 180 cm - (pogodan za parove)  1 veliki apartman od 28m2 (sa 2 francuska ležaja, 1 sofa i pomoćnim ležajem - pogodan za porodice i

Opširnije