Apartmani na Palićkom jezeru
Apartmani Verona

Kuća Verona se nalazi na Paliću, omiljenom izletištu stanovnika Subotice i Palića. Nedaleko od centru naselje, u ulici Begejska 28 se nalazi moderna, komforna kuća gde se može provesti najprijatniji i nezaboravni dani. Kod nas moze se iznajmljivati bicikle i pribor za pecanje.Za ljubimce sportova ima prilike da igraju odbojku.

Opširnije
Apartmani Čardak Šumski

Čardak Šumski se nalazi u blizini jezera Palić, na površini od 3000 m². Nedaleko od grada možete pronaći oazu mira u jedinstvenom ambijentu Čardaka - idealnog za odmor i relaksaciju. Tri apartmana su na raspolaganju gostima i oni su potpuno opremljeni za svačiji užitak.

Opširnije
Apartman Anđela

Apartman Anđela se sastoji iz veće sobe koja sadrži francuski ležaj i dela za dnevni boravak koji ima dva kreveta od kojih je jedan na razvlačeneje, a drugi jednokrevetni plus pomoćni krevetac ukoliko imate bebu. Osim sobe apartman se sastoji iz kuhinje, kupatila, predsoblja i prelepe terase pod krovom. Miris borovine i zelenilo čine posebne čari ako želite da pobegnete iz svakodnevnice i burnog života i malo se opustite.

Opširnije
Palville Apartmani

Nalazi se u Solunskoj ulici i vrlo je jednostavno doci do njih sa autoputa, smešteni  su u samom srcu banje Palić i predstavlja P potpuno nov koncept u Palićkoj ponudi i  pravi je  biser usred banje renomiranog glasa i duge tradicije.Apartmani su u neposrednoj blizini jezera,centra palica,restorana,a ujedno ušuškani i sklonjeni od velikih saobraćajnica. Raspolaže čuvanim parkingom,ogradjenim ra

Opširnije
Apartmani Vivien

Nedaleko od samog srca Palića, u prelepom zelenilu oko Palićkog i Omladinskog jezera smeštena je Villa Vivien. Blizu centra, a opet na tihom i mirnom mestu; uz dugogodišnju tradiciju gostoprimstva garantuje nesmetani odmor svima koji u njoj potraže svoje utočište. Cvetna bašta, moćno drveće, ptičice koje cvrkuću, livada sa mnoštvom zelenila, dvorište uređeno kao park i natkrivena velika terasa čine da vaš odmor i opuštanje budu

Opširnije
Apartman Palićki cvet

Apartman "Palićki Cvet" se nalazi na svega pedesetak metara od obale Palićkog jezera, u mirnom i prijatnom okruženju, obezbeđujući istinsko uživanje onima koji priželjkuju odmor i tišinu, uz dugačke šetnje obalom jezera, daleko od svakodnevnog stresnog života, a leti uživanjem sunčajući se i kupajući u jezeru, pogodan je za boravak porodica ili parova.

Opširnije