Etno sela, salaši i vajati na Palićkom jezeru
Salaš Jelen

Na samo kilometar od prelepog Palićkog jezera, okružen šumom i ravnicom nalazi se salaš Jelen. U autentičnoj etno atmosferi, i mirisu domaćinskog ognjišta upoznaćete duh minulih dana. Gastronomski užitak spojen sa zvucima tamburica i ljubaznošću osoblja, učiniće Vaš boravak nezaboravnim.

Opširnije
Rokin salaš

Stogodišnji, ambijentalno uređen salaš na istočnoj obali Ludaškog jezera, takozvani "Rokin salaš" od davnina je mesto okupljanja ovdašnjeg stanovništva. Sa ovog dela obale pruža se izuzetna panorama prelepog jezera. Tršćaci pod salašem i deo jezera pod nazivom Žuta obala važili su nekad kao omiljeno mesto za pecanje.

Opširnije
Salaš Đorđević

Salaš Đordević se nalazi u neposrednoj blizini Palićkog jezera, na površini od oko 8 ha. Izgradjen je sredinom prošlog veka, preuređen u etno stilu, i kao takav se u potpunosti ambijentalno uklapa sa okolinom i zadovoljava zahtevima savremenog života. Autentičnost salaša dočarava osobenost našeg podneblja i kuhinje. Kao i folklor vezan za naše običaje, a to je i osnovni cilj postojanja – dočarati današnjim generacijama Vojvodi

Opširnije