Hoteli na Palićkom jezeru
Garni Hotel Plaić Resort

Nalazi se u samom srcu Palića okružen stoletnim zelenilom, u neposrednoj blizini Zoo Vrta, teniskih terena, letnje filmske pozornice, ženskog štranda, čuvenih restorana i čardi, 200 metara udaljen od jezera.Eleganti ambijent u stilu Palićke arjitekture građen po svetskim standardima ukazuje na raskor, tajanstvenost i tradiciju. Hotel raspolaže kapacitetom od ukupno 17 smeštajnih jedinica, 5 luksuzno opremljena ap

Opširnije
Hotel Vila Lago

Hotel "Vila Lago" je lociran na samo 150m od Palićkog jezera. Na par koraka od nas nalaze se Kongresni centar, veliki broj restorana, vinski podrumi, ZOO vrt, teniski tereni, Ženski štrand, letnja pozornica, kao i mnogi drugi društveno-zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji, koji će Vam u našoj vanhotelskoj ponudi pružiti sve na jednom mestu.

Opširnije
Hotel Prezident

Hotel Prezident svečano je otvoren 01.08.2000. godine kao objekat sa četiri zvezdice. Od tada do danas ugostio je veliki broj poslovnih ljudi, sportista, učesnika na raznim seminarima i naravno porodica koje dolaze na opuštajuće vikende na Palić. Hotel je odigrao veliku ulogu u popularizaciji i preporodu palićkog turizma. Nosilac je brojnih priznanja i nagrada i nadaleko poznat po profesionalnom osoblju i prijatnoj i toploj atmosferi.

Opširnije
Lira hotel

Hotel Lira se nalazi na oko jedan kilometar od centra Palića. Hotel raspolaže sa 12 soba koje su opremljene televizorima, telefonima i kupatilima uradjenim u mozaiku. Sobe hotela nemaju brojeve, nego su nazvane po muzickim instrumentima (violina, tambura, truba, ..). Dodatne usluge: jahanje, vožnja fijakerom, pecanje na privatnom ribnjaku.

Opširnije
Hotel Jezero

Uvučen u stoletnu šumu, nalazi se na samo 50m od ženskog štranda, same obale Palićkog jezera, od Hotela Park odvojen je starom Velikom terasom koja se nalazi izmedju njih

Opširnije