Hoteli u Palma de Majorci
Hotel Teix

Hotel Teix je šarmantan objekat smešten u poznatom letovalištu Magaluf na ostrvu Majorka. Predstavlja idealan izbor za odličan odmor ispunjen dobrom zabavom i mnogim sadržajima. Od glavnog grada ostrva, Palma de Majorke, udaljen je 17 km.

Opširnije
Hotel Reina del Mar

Hotel Reina del Mar je prijatan i šarmantan objekat smešten u Španskom letovalištu El Arenal na ostrvu Mjorka. Hotel pripada lancu Saint Michel i kategorisan je sa 3 zvezdice. Hotel je smešten blizu plaže u neposrednoj blizini brojnih kafića, restorana i klubova.

Opširnije
Hotel Florida

Hotel Florida kombinuje privilegovan položaj na rtu u zalivu Magaluf sa dnevnim i noćnim atrakcijama ovog poznatog odmarališta. Prelepa terasa sa bazenom i magičnim pogledom prosto Vas tera na opuštanje i uživanje, dok Vas samo par minuta hoda deli od živopisnih plaža, diskoteka, barova, noćnih klubova i restorana.

Opširnije
Hotel Europa

Želimo Vam dobrodošlicu u hotel Europa. Hotel posluje u okviru hotelskog lanca Saint Michel, kategorisan je sa 2 zvezdice i nudi odličan odnos cene i kvaliteta. Hotel se nalazi u letovalištu El Arenal, u neposrednoj blizini plaže, akva parka i brojnih klubova, restorana i barova. Preporučuje se mlađoj populaciji.

Opširnije
Hotel Don Juan

Dobrodošli u Hotel Don Juan! Hotel je smešten na odličnoj lokaciji u letovalištu Magaluf na ostrvu Majorka. Svojim gostima hotel nudi mirnu i opuštenu atmosferu, komforan smeštaj i odličnu uslugu. Prelepe peščane plaže, brojni klubovi, restorani, kafići smešteni su na samo par minuta hoda od hotela.

Opširnije