Restorani u Podgorici
Restoran Pečenjara Gurman

Restoran Pečenjara se nalazi u Zeti, na izlazu iz Podgorice na putu ka Petrovcu, posle kružnog toka koji vodi za aerodrom Golubovci.

Opširnije
Restoran Ribnica

Restoran Ribnica je jedan od poznatijih restorana u Podgorici.Prostran i luksuzno opremljen prostor sa velikom terasom. Bogata ponuda internacionalnih i nacionalnih jelaPrijatan i ekskluzivan ambijentVeliki izbor domaćih pića. Posebno vina (Vranac, Pro Cordem, Chardonay ...)Izvorni melos, poznate grupe i pjevači.

Opširnije
Restoran Radovče

Restoran je starijeg tipa, veliki prostor, dosta skromno uređen, ali uredan, sa ljubaznim osobljem. Cijene pristupačne, starija klijentela.

Opširnije
Restoran Ognjište

Ognjište se nalazi na sedam kilometara od Podgorice, magistralnim putem Podgorica-Nikšić , smješten uz obalu rijeke Matice sa prelijepim pogledom na okolne pejzaže.Restoran je još od 2000. godine prepoznatljiv po svom prijatnom ambijentu i velikim izborom specijaliteta iz nacionalne kuhinje, kao i pažljivo odabranim asortimanom vina.

Opširnije
Restoran Nostalgija

29.decembra 1943. godine Vijeće AVNOJ-a donijelo je odluku o osnivanju Jugoslavije. 67 godina kasnije, 29. novembra 2010. godine u Podgorici, na krilima nostalgije nastao je restoran-kuhinja svih naroda i narodnosti. U lijepom ambijentu ispunjenom rekvizitima koji podsjećaju na doba Jugoslavije "kad su svi živjeli srećno" posebno se izdvajaju televizori pokriveni miljeom koji puštaju reklame i druge snimke iz vremena SFRJ. Iz

Opširnije
Restoran Maša

Restoran "Maša" prepoznatljiv je po kvalitetu, profesionalnoj usluzi i prijatnom ambijentu. Bogatstvo i raznosvrsnost ponude, domaći i internacionalni meni. Tokom radnih dana usluga doručka na bazi švedskog stola. Jedan od elitnijih lokala u Podgorici. Već ima svoju tradiciju. Uglavnom ga posjećuju poslovni ljudi.

Opširnije
Restoran Maršal

Restoran & wine bar Maršal nudi gigantsku lepezu vina (oko 350 etiketa). Prepoznatljiv je po fine dining servisu, što je među najvišim svjetskim ugostiteljskim standardima. Široka lepeza jela uključuje i ekskluzivni hot rock jelovnik. Gosti mogu u tihom i posebno prijatnom ambijentu prelistavati neku od knjiga iz biblioteke sa 400 naslova.

Opširnije
Restoran Lupo di Mare

Riblji restoran Lupo di Mare nudi brojne specijalitete morske ribe, a kuhinju koju vodi italijanski kuvar Francesco Ruggeri (Franćesko Ruđeri). Sva riba je divlja, i uvijek svježa, a spremaju je na više načina od kojih izdvajaju ribu na sicilijanski način, ribu u bijelom vinu, ribu u bijelom vinu sa vrganjima, ribu na žaru i lešo ribu. Na meniju su još i razne pašte, rižoto, Carpaccio, hobotnica, a u vinskoj karti ćete naći kako vina

Opširnije
Restoran Kužina

Prvi utisak koji Vam daje Kužina je fascinantan, kvalitetno izrađen enterijer u starogradskom stilu koji kombinuje kamen i drvo, a muzika koja se čuje u pozadini sasvim oplemenjuje ovaj štimung. Kužina Vam čim sjednete može ponuditi neki od prirodnih sokova, a kada je kuhinja u pitanju, ne smijete zaobići kačamak, cicvaru, razna crnogorska pečenja - teletinu, jagnjetinu i jaretinu, a od dezerta crnogorske priganice.U organizaciji Planta

Opširnije
Restoran Italiano sempre

Jednostavan i veoma lijepo uređen restoran sa ljubaznim osobljem koje služi tradicionalnu italijansku hranu. Lagana strana muzika koja upotpunjuje opuštenu atmostferu.

Opširnije
Restoran Gossip

Restoran elitnog kluba Gossip pruža mogućnost užitka u prestižnim gastronomskim proizvodima italijanske, meksičke, francuske... kuhinje. Naravno, da zadovoljstvo bude kompletirano, sugerišemo kušanje božanskog pića – vina. Impresivna vinska kolekcija na raspolaganju vam je samo ovdje, u Gossipu.

Opširnije
Restoran Dali

Naš meni baziran je na ponudi raznovrsnih internacionalnih jela. Ona se spravljaju sa jednom idejom: važno je uživati u svakom zalogaju najbolje hrane, dok konzumirate pića koja su, do sad, bila izvan Vašeg domašaja u Crnoj Gori. Šarmatnost i elegancija Vaš su zadatak. Prigodnom atmosferom ćemo mi zaključiti Vaš boravk, i navesti Vas da poželite da se uvijek vratite. Dobro došli!

Opširnije
Restoran Bakina kuća

Restoran "Bakina kuća" nalazi se na Trgu Vektre. Odlična domaća hrana, prijatan ambijent. Cijene u "Bakinoj kući" su izuzetno pristupačne: Kačamak i cicvara € 6.00, priganice sa medom, džemom ili sirom € 2.30, kuvana jela: japraci, pasulj, sarme, podvarak, kupus, raštan) € 4.00, Bakini medaljoni € 8.00, dimljeno seljačko meso € 7.00, mućkalica i ražnjići sa slaninom i povrćem € 5.00

Opširnije
Restoran Picerija Lanterna

Veoma kvalitetan restoran namijenjen ljudima više platežne moći. Besprjekorna usluga, veliki izbor hrane fantastičnnog kvaliteta, kako domaćih specijaliteta tako i internacionalne kuhinje. Autentični starinski enterijer, sjajna hrana i uslužno osoblje učiniće da se osjećate fantastično u ambijentu Laterne. Organizujemo poslovne večere, ručkove, rođendane ...

Opširnije