Apartmani u Portorožu
Apartmani Vrenjak

Apartmani Vrenjak smešteni su na prelepoj lokaciji na uzvišenju iznad grada odakle se pruža predivan pogled na Portorož i zaliv. Apartmani su udaljeni 6 min hoda od plaže. Spa i velnes centar udaljen je 1 km od apartmana Vrenjak.

Opširnije
Apartmani Sončna Pot

Apartmani Sončna Pot nalaze se u Portorožu i svojim gostima nudi odlične uslove i kvalitetnu uslugu za prijatan i relaksirajući odmor. Apartmani su udaljeni samo 100 metara od mora i nude prelep pogled na grad i zaliv. Brojni ugostiteljski objekti smešteni su u neposrednoj blizini apartmana.

Opširnije
Apartmani Maja

Apartmani Maja se nalaze na uzvišenju iznad Portoroža, od centra grada i mora udaljeni su 200 metara. Svojim gostima nudi prijatan ambijent i komforan smeštaj za ugodan boravak u Portorožu.

Opširnije
Apartmani Ananina

Objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Elegantni apartmani Ananina nude panoramski pogled na more sa svojih nameštenih terasa i prostrane enterijere koji uključuju besplatan bežični internet i LCD TV-e sa kablovskim kanalima. Apartmane okružuje mediteransko rastinje, palme i limunovi. Nalaze se na 500 metara od peščane plaže i centra Portoroža.

Opširnije
Apartman Božič

Apartman Božič je smešten na mirnoj lokaciji u Portorožu nedaleko od gradske Marine. Apartman se nalazi u prizemlju pa je pogodan za boravak porodice sa decom. Apartman ima površinu od 60 m2 i opremljen je sa svim što Vam je potrebno za prijatan i komforan boravak

Opširnije