Etno sela, salaši i vajati u Šapcu
Etno restoran Kneževa Večera

U komleksu etno sela postoje vajati za prenoćište, a i pecanje na jezercima su moguća, sve u korist opuštanja. Mesto koje treba posetiti ako želite da se opustite i pobegnete iz grada na kratko.

Opširnije
Vila Albedo

Vila Albedo, nalazi se u srcu Pocerine. Za 2010. godinu, ova vila dobila je nagradu Turističke organizacije Srbije, u kategoriji ''Seosko turističko domaćinstvo''. Raspolaže sa dve dvokrevetne i dve jednokrevetne sobe, sa zasebnim kupatilom, kategorisane sa tri zvezdice. Pored toga, u objektu se nalaze još tri sobe, salon za dnevni boravak, trpezarija i sala sa oko 40 mesta, tako da se može unajmiti čitav objekat, za posebne prilike.

Opširnije
Etno selo i galerija Topalović

U prelepom mačvanskom selu Lipolist,nalazi se Etno selo, galerija i prenoćište TOPALOVIĆ, čiji je vlasnik Slobodan Topalović. Etno selo je izniklo kao plod ljubavi porodice prema prošlosti, zavičaju i starinama, sačuvanim predmetima, očuvanim od zaborava. Starinama je udahnut nov život veštim rukama slikarske porodice.

Opširnije
Etno park Avlija

Danas, u srcu mačvanske ravnice, nalazi se selo Glušci na 20 km od Šapca i Sremske Mitrovice i na 4 km od Bogatića. Selo je čuvar prelepe, retko očuvane crkve iz Vizantijskog doba, a od skoro postaje čuvar i Etno parka Avlija i to kao nesvakidašnje destinacije ljubitelja srpskih običaja i tradicije.U ambijentu, koji nas vraća u život srpskog sela pre dva veka, nalazi se etno restoran Krčma Lazareva, staln

Opširnije