Hoteli u Sarajevu
Hotel Evropa

Renomirani objekat sa pet zvezdica nalazi se u srcu grada, na spoju evropskog i orijentalnog dela Sarajeva, na samo par koraka od turističkog starog gradskog jezgra Baščaršije. Objekat sagrađen u austrougarskom stilu 1882. godine danas je potpuno renoviran i uređen u skladu sa najvišim ugostiteljskim standardima. Poseduje 160 luksuzno opremljenih soba, 14 apartmana od kojih 2 predsednička... gostima hotela su na raspolaganju Bečka kafan

Opširnije
Hotel Central

Umetnički inspirisan, ovaj renominari hotel u potpunosti je renoviran kako bi gostima pružio najbolji mogući doživljaj hotela.

Opširnije
Hotel Art

Hotel Art je smešten u samom srcu Sarajeva, gde stari grad poziva posetioce na obilazak jedinstvenog spoja evropskog i orijentalnog nasleđa.

Opširnije
Hotel Hollywood

Hotel “Hollywood” smešten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni saobraćajni terminal, u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma «Sarajevo» i Vrela Bosne, jedinstvenog dragulja izvorne prirode.

Opširnije
Hotel Crystal

Hotel Crystal nudi spa center s unutarnjim bazenom i saunom, fitness centar te besplatnu uslugu prijevoza od/do Zračne luke Sarajevo. Objekt se nalazi na mirnoj lokaciji okruženoj zelenilom, u neposrednoj blizini Spomenika prirode Vrelo Bosne, na 10 km od središta grada. Ovaj hotel ima 4 zvjezdice, a smješten je 2 km od Zračne luke Sarajevo i 10 km od sarajevske gradske jezgre.Sve su hotelske sobe elegantno uređene t

Opširnije
Hotel Hercegovina

Hotel Hercegovina deluxe **** je na udaljenosti od 50 metara od banjsko-rehabilitacijskog centra Terme Ilidža **** Član banjsko-rehabilitacijsko hotelske kompanije Hoteli Ilidža, koju još čine Hotel Crystal deluxe ****, Spa Hotel Terme **** i restoran Labud u nacionalnom parku Vrelo Bosne, na samom izvoru rijeke Bosne Mirna atmosfera pomoći će Vam da vratite energiju i da ponovo otkrijete sve užitke života. Bogatstvo detalja je kar

Opširnije
Spa&Hotel Terme

Spa Hotel Terme **** raspolaže kapacitetom od 220 superior soba i koje su savremeno dizajnirane i opremljene sa kupatilom, sat TV, LCD ekranima, klimom, telefonom, wireless internet pristupom, mini barom, fenom i prilagođene svim zahtjevima klijenata uz poštivanje visokih normi u hotelijerstvu. Sadržaj Spa Hotela Terme ****: A la carte restoran kapaciteta 400 osoba, aperitiv bar, 2 konferencijske sale kapaciteta 150 mjesta i 2 manje sal

Opširnije
Hotel Old Town

U samom srcu Starog grada Baščaršije u Sarajevu novoizgrađeni hotel "OLD TOWN" sa svojim kvalitetom smeštaja i usluga omogućava Vam ugodan i nezaboravan boravak.

Opširnije
Hotel Grand

Hotel Grand Sarajevo je savremeni hotel sa 3 zvezdice. Smešten je u centru grada u neposrednoj blizini Parlamenta Bosne i Hercegovine, Olimpijske dvorane Zetra i kulturno - sportskog i sajamskog centra "Skenderija" - "Mirza Delibašić". Udaljen je 3 km od Baščaršije (istorijske jezgre grada) i 10 km od internacionalnog aerodroma Sarajevo.

Opširnije
Hotel Exclusive

Hotel Exclusive je nedavno otvoreni hotel koji je smešten na samom ulazu u grad Sarajevo. Hotel je udaljen 5 km od Internacionalnog aerodroma i svojom lokacijom omogućava posetu mnogim istorijskim znamenitostima, olimpijskim objektima i prekrasnim planinama.

Opširnije