Hoteli u Siviriu
Hotel Elani Bay Resort

Lokacija: pored mesta Siviri, 9 km od mesta Kalitea, na zapadnoj strane poluostrva Kasandra, 80 km od Soluna, okružen borovom šumom. Hotelski kompleks čini šest zgrada.Hotelska ponuda: recepcija, taverna, restoran, tri otvorena bazena, zatvoreni bazen, bar, igralište za decu, dva tenis terena, teren za košarku, TV sala, video igre, stoni tenis, pikado, stoni tenis, sauna, mini market, internet.

Opširnije
Hotel Sani Beach Club

Svetlucavo azurno more, beli pesak i staro maslinovo drveće koji dominira okolnim brdima. Luksuzni bungalovi pružaju očaravajući pogled uz veliku privatnost, dok izbor različitih kuhinja garantuje da ćete vaš boravak dobro zapamtiti. Smešten između mirne i prirodno zaštićene peščane uvale sa pogledom koji oduzima dah, na planinu Olimp i Egejsko more.

Opširnije
Hotel Sani Asterias Suites

Sa direktnim izlazom na sopstvenu plažu i privatnu marinu, novi Sani Asterias Suites pružaju gostima maksimum u vidu luksuza i privatnosti. Oni imaju intimnu notu i uzvišenu eleganciju, a dizajnirani su tako da učine vaš boravak nezaboravnim. Hotel ima 50 junior, standard i deluxe apartmana. Svaki apartman ima svoj privatni balkon ili terasu sa baštom koji direktno gledaju ili na Sani marinu ili na Egejsko more.

Opširnije
Hotel Porto Sani Village

Smeštena oko slikovite Sani Marine, Porto Sani Village & Spa je ekskluzivni, luksuzni suite-hotel, koji nudi sve mogućnosti, dok zadržava mir privatnog kluba. Porto Sani Village je idealno mesta za luksuzno bekstvo tela i uma. Hotel nudi tretmane aromaterapijom, lične trenere, jedan na jedan joga časove, dok su plave lagune koje oduzimaju dah perfektno mesto za upijanje sunca i uživanje u našim osvežavajućim sokovima i vrlo dobro izabran

Opširnije
Simantro Beach Hotel

Simantro Beach Hotel je smešten na severozapadnoj obali poluostrva Kasandra, u oblasti Sanin na plaži. Nalazi se 12km od Nea Fokee i 70km od Soluna. Hotel se nalazi na sopstvenoj pešcanoj plaži. Plaža je široka, lepo uredjena i celom svojom dužinom ima rasporedjene ležaljke i suncobrane.

Opširnije