Plaže na Skiatosu
Plaža Xenia

Predivna peščana plaža okružena borovom šumom, naročito popularna kod porodica sa malom decom. Plaža se nalazi u blizini poznate i po mnogima najlepše plaže Skiatosa - plaže Koukounaries. Plaža je udaljena oko 12 km od glavnog grada Ostrva.

Opširnije
Plaža Elia

Plaža Elia podseća na pravi mali raj. Plaža je peščana, izuzetno duga i krasi je tirkizna boja mora. Plaža je idealna za sve one koji nisu ljubitelji gužve. Plaža se nalazi na poluostrvu Mandraki.

Opširnije
Plaža Aselinos

Plaža se nalazi 13 km zapadno od grada Skiatos.

Opširnije
Plaža Ahladies

Plaža se nalazi 5 km zapadno od grada Skiatos.

Opširnije
Plaža Agia Eleni

Plaža se nalazi 14 km zapadno od grada Skiatos.

Opširnije
Plaža Agia Paraskevi

Plaža Agia Paraskevi je prelepa peščana plaža sa tirkiznom bojom mora. Ime je dobila po maloj kapeli koja se nalazi u blizini. Plaža je odlično organizovana i opremljena plažnim mobilijarom.

Opširnije
Plaža Kanapitsa

Plaža se nalazi 7 km zapadno od grada Skiatos.

Opširnije
Plaža Banana

Plaža se nalazi 13 km jugozapadno od grada Skiatos.

Opširnije
Plaža Lalaria

Plaža se nalazi na severnoj strani ostrva.

Opširnije
Plaža Koukounaries

Plaža se nalazi 13 km jugozapadno od grada Skiatosa. Ovo je jedna od najvećih i najpopularnijih plaža na ostrvu.

Opširnije
Plaža Xenemos

Ovo je najpopularnija nudistićka plaža na Skiatos, nalazi se u blizini aerodroma, od grada je udaljena desetak minuta. Plaža je šljunkovita, ne poseduje ugostiteljske objekte. Na plaži često duvaju jaki vetrovi.

Opširnije
Plaža Vassilias

Prekrasna slikovita plaža usred borove šume, smeštena u podnožju brda Achladies. Sa plaže se pruža divan pogled u kom posetioci mogu uživati.

Opširnije
Plaža Tzaneria

Plaža se nalazi u istoimenom mestu Tzaneria koje je udaljeno 7 km od glavnog grada. Plaže je veoma dobro opremljena plažnim mobilijarom. Okružena je zelenilom i borovom šumom.

Opširnije
Plaža Platania

Duga peščana, dobro organizovana plaža, nalazi se u blizini plaže Kolios, gde dva zaliva formiraju oblik srca.

Opširnije
Plaža Megali Ammos

Duga peščana plaža, udaljena samo 2 km od glavnog grada. Ovo je jedna od najpopularnijih plaža na Skiatosu zbog svoje kristalno čiste vode.

Opširnije
Plaža Maratha

Plaža je udaljena 11 km od glavnog grada, nalazi se na samo 500 metara od plaže Koukounaries koja je najpoznatija plaža na ostrvu. Plaža je dobro organizovana i opremljena.

Opširnije
Plaža Vromolimnos

Ovo je jedna od najpopularnijih i najorganizovanijih plaža na ostrvu, tokom letnjih meseci na plaži je poprilična gužva pa se ne preporućuje odnima koji su ljubitelji ira i tišine.

Opširnije
Plaža Troulos

Popularna i veoma organizovana plaža koja se nalazi na putu za Koukounaries. Tokom letnjih meseci na plaži zna da bude poprilična gužva.

Opširnije
Plaža Megas Gialos

Ovo je udaljena neorganizovana plaža smeštena na severnoj delu ostrva. Put do plaže je poprilično neuređen.

Opširnije
Plaža Kolios

Veoba organizovana peščana plaža na kojoj se nalazi veliki broj barova i centara za sportove na vodi. Na samoj plaži posetioci mogu iznajmiti brodić za ekskurzije.

Opširnije