Restorani u Subotici
Kafana Bates

Kafana Bates se nalazi u samom centru grada, preko puta hotela Galeria. Jela u ovom restoranu se pripremaju po starinskim receptima, utemeljenim na porodičnoj tradiciji. Prijatan i relaksirajući ambijent, domaća atmosfera i odlična hrana učiniće da  Vam gastronomski doživljaj bude kompletan. Petkom uveče organizuju se nastupi uživo tamburaških orkestara, po kojima je i čitava Vojvodina poznata.

Opširnije
Konoba Tinel

Konoba Tinel se nalazi blizu Glavne pošte u Subotici i nedaleko od Učiteljskog fakulteta. Tinel je opremljen u stilu kakav su imale autohtone dalmatinske konobe. Svaki predmet i svaki kamen domaćini su pažljivo birali, a onaj predmet ili kamen koji je imao sreću da bude izabran predat je u ruke vrednim neimarima koji su mu udahnuli život i pronašli mu adekvatno mesto u konobi.U ponudi je veliki izb

Opširnije
Lovački dom Hrastovača

U šumi, na samoj granici sa Mađarskom - nalazi se Lovački dom, centar bogatog lovišta. Uz lovački dom gostima je na raspolaganju prenoćište i lovački restoran.

Opširnije
Stara picerija

Stara picerija je jedna od najstarijih picerija u Srbiji, osnovana davne 1977. godine. Nalazi se u samom centru Subotice, na svega nekoliko minuta hoda od Gradske kuće. Ovde možete probati autentične pice, a pored njih možete uživati i u specijalitetima domaće kuhinje, sendvičima, palačinkama, mnogobrojnim dezertima, ali i meksičkoj kuhinji. Stara picerija važi za omiljeno mesto Subotičana.

Opširnije