Hoteli u Sutomoru
Hotel Akapulco

Hotel Akapulco nudi smeštaj u Sutomoru. U ponudi su besplatan bežični internet i restoran. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Svaka soba je klimatizovana i sadrži TV sa satelitskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice nude pogled na planine ili na bazen. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, bade-mantilima i papučama. Dodatnu udobnost obezbediće vam besplatan to

Opširnije
Hotel Sozina

Hotel se nalazi na samoj obali mora,ima 32 komforna apartmana sa velikim terasama, svaki ima savrsen pogled na more, tv, klimu , frizider..

Opširnije
Hotel Nikšić

Hotel Nikšić raspolaže sa 274 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilima. Sobe su klimatfromovane i sa TV – om. Hotel posjeduje restoran, kafanu, aperitiv bar i veliki parking prostor.Nalazi se na samoj obali mora, na peščanoj plaži dugoj 1.500 m.

Opširnije
Hotel Korali

Hotel se nalazi na samoj obali mora - udaljenost  30m.Hotel ima svoju plažu i atraktivni plažni bar. Uklapajući se u ambijentalnu cjelinu, hotelski kompleks čine 3 depandansa, ihtiolitnog izgleda sa 330 soba, odnosno  687 kreveta.U sastavu hotela su: jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i apartmani za jednu, dvije, tri, četiri, pet, šest osoba. Sobe su komforne sa balkonom, većina soba je sa pogled

Opširnije
Hotel Južno more

Hotel se nalazi na samoj plaži. Smeštaj: Poseduje oko 370 soba . Ima 1/1, 1/2 sobe sa mogućnošću dodatnog ležaja, za treću osobu. Sadržaj hotela: Hotel poseduje svoju plažu ispred hotela, restoran i aperitiv bar, ogroman parking za sve goste hotela koji dolaze kolima.

Opširnije
Hotel Sirena Marta

Hotel Sirena Marta se nalazi u samom centru Sutomora, na 200 metara od velike pješčane Sutomorske plaže. Sirena Marta svojim gostima nudi ugodan i prijatan odmor u svojim sobama visoke kategorije opremljenim sa posebnim ulazom, izlazom na terasu, zasebnim kupatilom, telefonom, televizorom i klima uređajem.

Opširnije
Hotel Mirela

Hotel Mirela se nalazi na 700 metara od duge peščane plaže u Sutomoru. Nudi otvoreni bazen i restoran u kome se služe crnogorski i mediteranski specijaliteti. Stara tvrđava Nehaj, sa koje se pruža veličanstven pogled, udaljena je 500 metara. Sve smeštajne jedinice su uglavnom opremljene nameštajem od drveta. Kupatila sadrže kadu ili tuš. Od hotela do glavne autobuske stanice ima 300 metara, a glavna železnička stanica

Opširnije
Hotel Lovćen

Hotel poseduje 180 kreveta u dvo i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo, terasu i telefon. Hotel poseduje klimatizovan restoran, TV salu i prostranu baštu. Kategorisan je sa dve zvezdice. Nalazi se na oko 2 minuta od autobuske i železničke stanice, a na oko 350-400 metara od gradske plaže. Usluživanje je klasično, na bazi punog pansiona, ali gosti na meniju uvek imaju izbor od 3-4 vrste jela.

Opširnije