Privatni smeštaj u Termama Laško
Vila Monet

Vila je smeštena na obalama reke Savinja, u podnožju vrha Hum u slovenačkom turističkom cenru Laško. Svojim gostima vila nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Sadržaji uključuju kafe bar sa terasom u vrtu.

Opširnije
Vila Aina

Smeštena u zelenilom bogatom okruženju nedaleko od Termi Laško, vila Aina nudi besplatan bežični internet i spa centar sa 2 hidromasažne kade i finskim i infracrvenim saunama. Ponuda vile Aina takođe obuhvata uslugu iznajmljivanja bicikla i konjičku školu sa časovima jahanja.

Opširnije
Pansion Park

Uživajte u relaksirajućem predahu u Laškom. Ukoliko ste u potrazi za prijatnim ambijentom i komfornim smeštajem koji uključuje ukusan doručak Pansion Park je pravo mesto za Vas. Pansion se nalazi 100 metara od Spa centra Laško, na obodu šume u neposrednoj blizini grada i predstavlja odličan izbor za pravi odmor i relaksaciju.

Opširnije
Farma Stay Pirc

Objekat Farma Stay Pirc nudi elegantni enterijer opremljen tradicionalnim drvenim nameštajem i saunom, besplatnim pristupom bežičnom internetu, TV-om sa kablovskim kanalima i balkonom ili terasom u svim apartmanima. Objekat se nalazi na mirnoj lokaciji, na brdima iznad mesta Laško, odakle se pruža panoramski pogled na dolinu reke Savinje.

Opširnije