Turističke atrakcije u Termama Olimija
Poni ranč Ogrizek

Radost za najmlađe a i one starije, predivna oaza prirode Poni ranč Ogrizek vratiće Vam osmeh na lice. Ranč se nalazi 4 km od Termi Olimia u mestu Mala Rudnica. Ranč se nalazi na prelepoj šumskoj sunčanoj čistini. Na ekološkom ranču će vas dočekati poniji, konji, škotska goveda, lame, koze i svinje. Životinje se slobodno kreću na 16 hektara travnatih površina.

Opširnije
Lurška jama

Lurška jama se nalazi 250 m južno od crkve Sv. Marije u Zagorju kod zaseoka Lesično. Ispod 19 m visoke stene od peska je uređen mali oltar, gde se nalazi izvor lekovite vode. Lurška jama se nalazi 15-tak kilometara od Termi Olimia.

Opširnije
Jelenov greben

Jelenov greben je prelep ranč smešten 4,5 km od Termi Olimia, u neposrednoj blizini manastira Olimje. Pri dolasku na Ježovnikovo seosko gospodarstvo će vas pozdraviti krdo 100 jelena i muflona koji pasu na 8 hektara livada i šuma. Životinje su udomaćene i možete ih hraniti kukuruzom.

Opširnije
Brvnara kod Veštice

Nobična brvnara predstavlja pravu atrakciju naročito kod najmlađih posetilaca. Dobrodošli u svet bajki. Brvnara se nalazi u okruženju prelepe prirode, 6 km od Termi Olimia, prema Olimju, 1 km iznad manastira u šumici.

Opširnije