Kafei i poslastičarnice u Valjevu
Kafe Skala

Kafe “SKALA” je godinama najpopularniji i najposećeniji caffe club u Valjevu. Moderan objekat iz dva nivoa i baštom, unikatnog enterijera postao je omiljeno mesto za izlazak ogromnog broja mladih Valjeva i okoline. Prepoznatljiv muzički program, priređivanje brojnih propratnih sadržaja, promotivne cene, kvalitetna i brza usluga recept su i put kojim “Skala“ želi da ide.

Opširnije
Kafe Opera

Projektovana je kao ambijentalni kutak za sve one koji već duže vreme čekaju na mesto gde se mogu počastiti najraznovrsnijim poslastičarskim proizvodima, od voćnih kupova do maštovitih torti, sladoleda i kolača…Kafe Opera, građanima Valjeva nudi tridesetak mesta za sedenje, letnju baštu, prijatan ambijent.

Opširnije
Caffe Ostrvo

Kafe ostrvo se nalazi u pešačkoj zoni starog dela grada (Tešnjar).

Opširnije
Caffe Avantura

Opuštena i vesela atmosfera, odličan provod, ljubazno osoblje, prijatan ambijent su samo neke od karakteristika kafe bara Avantura. Dođite i posetite nas!

Opširnije
Caffe City

Caffe City se nalazi 5 minuta od centra grada u Karađorđevoj ulici br 153 prekoputa srednje medicinske škle.

Opširnije
KafeTin

Moderno, urbano mesto sa dovoljno tihom/glasnom muzikom za opušteno ćaskanje. FREE WI-FI. Savršena espresso kafica, kvalitetni voćni sokovi i veliki izbor stranih i domaćih piva. Gosti su prevashodno mladji ljudi i ljubitelji vrhunske kafice.

Opširnije
Caffe Romantik

Caffe Romantik se nalazi nedaleko od centra grada u Karađorđevoj ulici br 30. Krase ga odličan izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića po veoma pristupačnim cenama.

Opširnije