Hoteli u Vrnjačkoj banji
Solaris Resort

Solaris Resort Hotel se nalazi u predivnom okruženju u Vrnjačkoj Banji.Ambijent odiše komforom, elekancijom, umetničkim šarmom i ekskluzivnošću. Objekat nudi luksuzne apartmane i sobe ukupnog sadržaja: Lux soba Lux apartmani porodična soba penthouse apartman U ponudi hotela su i : Restoran Aperitiv bar Sala za se

Opširnije
Cvetni Konaci

Cvetni konaci se nalaze i blizini izvora Snežnik u banjskom parku. Gostima pruža usluge prenoćišta sa doručkom upotrebu wellnessa i ručne masaže.Hotel poseduje sopstveni parking, a takođe i salu za konferencije i poslovne sastanke. Hotel raspolaže sa 11  uređenih dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba. U sastavu hotela je Wellness & Spa centar, cvetna bašta.Na raspolaganju

Opširnije
Hotel Merkur

Hotel Merkur je jedan od najstarijih i najpoznatijih hotela banje. Radi u sklopu Specijalne Bolnice Vrnjačka Banja i kao takav gostima može ponuditi željene medicinske tretmane.

Opširnije
Hotel Fontana

FONTANA * - prvi moderni hotel visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji, sagrađen 1965. godine. 1975. godine hotel je dograđivan i adaptiran, prateći zahteve savremenih turista. Nalazi se u centru Vrnjačke Banje na samo minut lagane šetnje od centra banjske promenade. Maksimalan kapacitet je 450 ležaja, postoje renovirane, nerenovirane sobe i apartmani, kao i sopstveni parking prostor.

Opširnije
Hotel vila Aleksandar

Hotel Vila Aleksandar se nalazi u centru Vrnjačke Banje (podnožje crkvenog brda), u neposrednoj blizini centralnog banjskog parka i glavne promenade. Okružena je prelepim parkom s jedne, i nizom starih zgrada popularno nazvanih Vrnjački Monmartr sa druge strane. Smatra se jednim od najluksuznijih i najreprezentativnijih objekata u Vrnjačkoj Banji.

Opširnije