Restorani na Zakintosu
Taverna Zepos

Taverna Zepos se nalazi u blizini očaravajuće zlatne plaže Kalamaki. Čuveno gostoprimstvo Zakintosa, toplo i lepo okruženje su osnovni faktori koji ovu tavernu čine tako posebnom. Ime Zepos je tipičano ime za taverne na Zakintosu, koje predstavlja znak za tradicionalno dobru kuhinju.

Opširnije
Taverna Sklubu

Sklubu taverna, u Agios Sostis području na Litakiu, je mesto gde će te otići da bi ste udovoljili vaš ukus ako želite autentičnu Zakintošku hranu, dok vas porodica Lykouresis, vlasnici taverne, dočekuju i pružaju vam komfor. Terasa ove taverne vas prosto mami na uživanje i opuštanje uz dobru hranu i društvo. Posle napornog dana na plaži, uvek se možete pridružiti domaćinima na večeri.

Opširnije
Restoran Ionio

Direktno iznad talasa Ionio Plaže je jedan od najboljih restorana na ostrvu, osnovan 1974. godine. Pripremanje hrane u Ionio restoranu je kombinacija tradicionalnih recepata i najkvalitetnijih sastojaka.

Opširnije
Restoran Avgoustis

Avgoustis se divan restoran pored mora. Nalazi se na plaži Tsilivi Zante, i jedan je od najpoznatijih po tradicionalnoj i autentičnoj Grčkoj kuhinji. Hrana je raznovrsna, osoblje uslužno, a cene niske, što pogoduje i turistima i meštanima.

Opširnije
Restoran Pandesia

Ovaj restoran nudi veliki izbor tradicionalne grčke, vegetarijanske i međunarodne kuhinje. Pandesia ima jedinstvenu dekoraciju. Okružen je prelepim baštama sa šarenim cvećem.

Opširnije
Restoran Avgoustis

Avgoustis je divan restoran na obali mora, nalazi na plaži Tsilivi i služi autentičnu grčku kuhinju.

Opširnije
Restoran Bonanza

Živa i gostoljubiva atmosfera sa odličnom hranom i uslugom. Dekoracija je uglavnom od drveta, što stvara toplu atmosferu.

Opširnije